This is a preview with a temporary URL which will change after publishing.

BOOST JE RUNNING GAME MET ON’S NIEUWE CLOUDGO

Cloudgo bezorgt je in real life én AR de fuel die je nodig hebt om jouw looptraject te starten.

Zürich, Zwitserland, 18 augustus 2022 - Die eerste rensessie - ever of na lange tijd - is altijd buitengewoon pittig. Hoe je het ook wendt of keert, rennen is niet altijd easy. Maar met lekkere beats, fijne schoenen en een dosis zelfvertrouwen gaat het allemaal al een stuk vlotter. Daarom is On’s Cloudgo goed nieuws voor alle beginnende hardlopers die net dat beetje extra kunnen gebruiken. De Cloudgo is een superlicht instapmodel dat uitblinkt in Zwitserse high performance. Enter: een energieboost van jewelste die ervoor zorgt dat elke eerste run weer fun wordt!

De Cloudgo is dé perfecte schoen om aan te schaffen als je een beginnend renner bent. Zo is On’s nieuwste onthulling ontworpen om zachte landingen en energieke take-offs te bieden, zodat ook eerste loopervaringen hemels aanvoelen. On’s CloudTec® technologie houdt je spierverzuring laag en je runner’s high hoog. Het pasklare Speedboard® schuift dan weer een lichtgewicht ontwerp en dynamische rebounds naar de voorgrond. Als het aankomt op innovatie tikt On’s nieuwe hardlooprevolutie meerdere boxjes aan - inclusief eco-credentials. Zo’n 85-90% van het polyester is namelijk gerecycled terwijl meer dan 25-30% van de schoen uit gerecycleerd materiaal bestaat. De Cloudgo is dan ook de ultieme level-up schoen waardoor elke twijfel een “Let’s go!” wordt én je al je goede loopvoornemens E-I-N-D-E-L-I-J-K volhoudt.

GAME ON!

Die level-up vibes hoeven als het aan On ligt niet beperkt te blijven tot de echte wereld, maar kunnen ook virtueel een plekje krijgen. Zo creëerde On een baanbrekende korte film geïnspireerd op de wereld van videogames. Dankzij een partnerschap met Snapchat kun je de Cloudgo ook virtueel ervaren. Door een Snapcode te scannen op speciale On-winkeletalages, kunnen Snapchatters van over de hele wereld de Cloudgo universe ontdekken en in Augmented Reality ervaren via de Snapchat-camera. Een speciale lens ontwikkeld in samenwerking met de social media gigant laat fans bovendien ook zichzelf in de held van de film veranderen #maincharacterenergy en een paar Cloudgo's volgen in een retro-futuristische videogame omgeving. Lopen saai? Think again, please!

De Cloudgo is vanaf 18 augustus 2022 online verkrijgbaar op on-running.com en bij geselecteerde retailpartners, voor een adviesprijs van €149,95.


Voor beeldmateriaal in hoge resolutie - klik hier.

Voor beeldmateriaal van de Snapchat filter & speciale shop window - klik hier.

Geïnteresseerd in een productreview of meer informatie, neem dan contact op met Romy.

Romy

Romy

Communications Advisor, oona agency
Heleen

Heleen

Communications Manager, oona agency

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over On Running

On werd 13 jaar geleden geboren in de Zwitserse Alpen met één doel: de sensatie van hardlopen revolutioneren door iedereen de mogelijkheid te geven om op wolken te rennen. De combinatie van bekroonde innovatie, designgericht denken en baanbrekende stappen in de circulaire economie van sportmateriaal, trekt een snelgroeiende fanbase en ‘s werelds grootste atleten aan.